« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de urgentie van uw vraag en u op het juiste spreekuur te plaatsen.
De assistente is, net als uw huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een gemiddeld consult duurt 10 minuten. Op uw verzoek kan een dubbel consult worden afgesproken.

Wij zijn een opleidingspraktijk en aangesloten bij de Huisartsopleiding Groningen. Het is daarom mogelijk dat de assistente u vraagt of u door de AIO (huisarts in opleiding) gezien wilt worden.

Wij hebben gespecialiseerde praktijkondersteuners met spreekuren voor hoge bloeddruk, diabetes, longziekte en geestelijke gezondheid.

Voor het maken van uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker kunt u terecht bij de assistente in de behandelkamer.

Telefonisch Spreekuur

Aanvragen om tijdens het telefonisch spreekuur met uw huisarts te overleggen kunt u voor 10 uur doorgeven aan de assistente. De huisarts belt u dan terug. U hoort van de assistente hoe laat u het telefoontje ongeveer kunt verwachten.

Uitslagen

Uitslagen van laboratoriumonderzoek, röntgenfoto’s en specialistenbrieven kunnen aan u doorgegeven worden door de assistentes. We verzoeken u te bellen tussen 11.00 uur en 12.00 uur.